Home » Despre noi
 

Despre noiCalitate, profesionalism si ergonomie reprezinta elemente pe care Unior le analizeaza in momentul alegerii furnizorilor, astfel incat clientul sa utilizeze cele mai bune scule produse la cele mai inalte standarde.

 

Toate produsele Kudos, de la clesti hidraulici pana la pompe hidraulice, sunt realizate in conformitate cu standardele in vigoare SA8000, OHSAS RoHS/WEEE si alte reglementari europene.

 

Clesti de sertizat cabluri cu bacuri interschimbabile

In functie de modelul ales, clestii de sertizat cabluri cu bacuri interschimbabile sunt dotati cu manere care determina o stangere facila pentru utilizator, falca de prindere este plata iar schimbarea bacurilor se poate realiza chiar cu o singura mana. Datorita materialelor din care sunt fabricati, clestii de sertizat au o greutate mica, ceea ce determina o reducere a efortului din partea utilizatorului si o executie foarte precisa.

 
Clesti hidraulici

 Inovarea a jucat un rol important pentru KuDos, fapt ce a determinat conceperea clestilor hidraulici din materiale cat mai usoare pentru o buna utilizare. Astfel, intalnim modele de clesti hidraulici cu manerul fabricat din fibra de sticla, valva de eliberare ajustabila pozitionata in exterior, posibilitatea de conversie automata a presiunii la nivele diferite si de operare la diverse viteze, rotirea capului hidraulic la 180 grade pentru o utilizare facila si multe alte avantaje.


Cap hidraulic de sertizat cabluri

Capul hidraulic de sertizat cabluri se utilizeaza impreuna cu pompa hidraulica aferenta modelului respectiv. Modelul poate avea in dotare un  cilindru cu actiune singulara cu resort, iar bacurile se schimba foarte usor.

 

Cleste hidraulic pentru taiat cabluri

Clestii hidraulici pentru taiat cabluri au in dotare cutite de taiere interschimbabile ce pot fi usor manevrate, nu necesita setarea unui anumit timp si prezinta totodata un lacas cu piedica ce permite o fixare exacta a materialului ce urmeaza sa fie taiat.